Menu

SPECJALNOŚCI KUCHNI:

* SZYNKA CIELĘCA  DUSZONA W LEŚNYCH GRZYBACH, ZIEMNIAKI, BURACZKI ZASMAŻANE

*FILET  Z OKONIA, FASOLKA SZPARAGOWA, ZIEMNIAKI OPIEKANE

* ĆWIARTKA  LUZOWANEJ  KACZKI Z ŻURAWINĄ, JABŁKIEM , ZIEMNIAKI OPIEKANE, BURACZKI ZASMAŻANE.

ZUPY:

* ROSÓŁ

*POMIDOROWA

*ŻUREK

* GROCHOWA

*BARSZCZ CZERWONY Z USZKAMI LUB KROKIETEM

*FLACZKI  WOŁOWE

DANIA Z WIEPRZOWINY

*PLACEK PO WĘGIERSKU

*KOTLET BRZOZOWY RAJ

*KOTLET NA KAPUŚCIE ZASMAŻANEJ

*GOLONKA

*ŚWIEŻONKA Z POLĘDWICZEK WIEPRZOWYCH Z CEBULKĄ

*POLĘDWICZKA W SOSIE SŁODKO-KWAŚNYM

*KOTLET PO SZWAJCARSKU

*KOTLET SCHABOWY PANIEROWANY

DANIA Z DROBIU

*KOTLET ZAPIEKANY Z SEREM I PIECZARKAMI

*KOTLET

* WĄTRÓBKA DROBIOWA

DANIA MĄCZNE

*PIEROGI

*NALEŚNIKI

*NALEŚNIKI Z SEREM CZEKOLADĄ I BITĄ ŚMIETANĄ,

RYBY

*PSTRĄG W ZIOŁACH

*DORSZ PANIEROWANY