SPECJALNOŚCI KUCHNI:
* SZYNKA CIELĘCA DUSZONA W LEŚNYCH GRZYBACH, ZIEMNIAKI, BURACZKI ZASMAŻANE
*FILET Z OKONIA, FASOLKA SZPARAGOWA, ZIEMNIAKI OPIEKANE
* ĆWIARTKA LUZOWANEJ KACZKI Z ŻURAWINĄ, JABŁKIEM , ZIEMNIAKI OPIEKANE, BURACZKI ZASMAŻANE.
ZUPY:
* ROSÓŁ
*POMIDOROWA
*ŻUREK
* GROCHOWA
*BARSZCZ CZERWONY Z USZKAMI LUB KROKIETEM
*FLACZKI WOŁOWE
DANIA Z WIEPRZOWINY
*PLACEK PO WĘGIERSKU
*KOTLET BRZOZOWY RAJ
*KOTLET NA KAPUŚCIE ZASMAŻANEJ
*GOLONKA
*ŚWIEŻONKA Z POLĘDWICZEK WIEPRZOWYCH Z CEBULKĄ
*POLĘDWICZKA W SOSIE SŁODKO-KWAŚNYM
*KOTLET PO SZWAJCARSKU
*KOTLET SCHABOWY PANIEROWANY
DANIA Z DROBIU
*KOTLET ZAPIEKANY Z SEREM I PIECZARKAMI
*KOTLET
* WĄTRÓBKA DROBIOWA
DANIA MĄCZNE
*PIEROGI
*NALEŚNIKI
*NALEŚNIKI Z SEREM CZEKOLADĄ I BITĄ ŚMIETANĄ,
RYBY
*PSTRĄG W ZIOŁACH
*DORSZ PANIEROWANY